Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/sotwebc1/domains/xn--mgbg1fo99b.com/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/themes/default) is not within the allowed path(s): (/home/h147299/:/tmp:/var/tmp:/opt/alt/php81/usr/share/pear/:/dev/urandom:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php81/lib/php/) in /home/h147299/domains/xn--mgbg1fo99b.com/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/forms/wpdFormAttr/Form.php on line 139
گران فروشی تعزیرات حکومتی | وکالت
loading

گران فروشی تعزیرات حکومتی


شکایت از گرانفروشی کالا و خدمات، به سه صورت تلفنی، حضوری و اینترنتی، در نزد نهادهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان تعزیرات حکومتی، قابل انجام است. شماره تلفن گزارش گرانفروشی به تعزیرات و وزارت صنعت، معدن و تجارت، به ترتیب، 135 و 124 می باشد.

 

گرانفروشی، که پدیده ای شایع در جوامع امروزی است، در نظام حقوقی ایران، مورد توجه قرار گرفته و تعریف و تبعات قانونی آن، در قوانینی چون، قانون تعزیرات حکومتی، قانون تشدید مجازات محتکران و گرانفروشان و قانون نظام صنفی کشور، پیش بینی شده است.

گران فروشی تعزیرات حکومتی

گران فروشی تعزیرات حکومتی/گران فروشی تعزیرات حکومتی

با توجه به اهمیت حقوق مصرف کنندگان کالا و خدمات، قانونگذار، این امکان را برای شهروندان و مصرف کنندگان ساکن ایران، در نظر گرفته تا در صورت مواجه شدن با گرانفروشی، اقدام به شکایت یا گزارش آن نموده و خواستار احقاق حق خود باشند. از آنجا که شکایت از گرانفروشی کالا و خدمات، در صورتی منتج به نتیجه خواهد شد که مطابق مراحل و شرایط پیش بینی شده در قانون انجام گردد، ضروری است، مصرف کنندگان، با روال این امر، آشنا باشند.

 

لذا در مقاله حاضر، مراحل و نحوه، مدارک لازم و ثبت اینترنتی شکایت از گرانفروشی در سامانه، مورد بررسی قرار گرفته و پس از ذکر شماره تلفن شکایت از گرانفروشی و گزارش آن به تعزیرات، نمونه متن شکایت از این امر به سازمان تعزیرات حکومتی، ارائه شده است.

 

شکایت از گرانفروشی چگونه انجام می شود؟

در پاسخ به این پرسش که شکایت از گرانفروشی چگونه انجام می شود؟ باید گفت، این امر به سه صورت تلفنی، حضوری و اینترنتی، در نزد نهادهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان تعزیرات حکومتی، قابل انجام است.

 

 

با این توضیح که افراد خواهان شکایت از گرانفروشی می توانند، شخصا به آدرس هر یک از سازمان های وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان تعزیرات حکومتی، مراجعه کنند یا با شماره تلفن های در نظر گرفته شده برای گزارش و شکایت از گرانفروشی، تماس حاصل نمایند.

 

 

همچنین، این امکان وجود دارد که برای ثبت شکایت از گرانفروشی یا گزارش آن، فرد به سایت هر یک از نهادهای های وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان تعزیرات حکومتی، یعنی آدرس های samt.124.ir ،cppo.mimt.gov.ir و tazirat135.ir، مراجعه کرده و شکایت خود را به صورت اینترنتی، ثبت کند. (راهنمای تصویری ثبت شکایت اینترنتی از گرانفروشی در هر یک از سایت های مذکور، در تیترهای بعدی، ارائه خواهند شد.)

 

 

خوانندگان محترم، باید مد نظر داشته باشند که سازمان تعزیرات حکومتی، مرجع اصلی رسیدگی به تخلفات اصناف و گران فروشی های مربوط به بازار و قیمت ها است و بر همین اساس، بهترین راه شکایت یا گزارش گرانفروشی، این است که شاکی، بدوا و از ابتدا، از طریق مراجعه حضوری به سازمان تعزیرات، تماس با شماره تلفن ثبت شکایت و گزارش سازمان تعزیرات یا مراجعه به سایت این نهاد tazirat135.ir، اقدام کرده و شکایت خود را ثبت کند.

مدارک لازم برای شکایت از گرانفروشی

از آنجا که برخورداری از مدارک لازم، از جمله مهم ترین شرایط به نتیجه رسیدن شکایت از گرانفروشی می باشد، در این تیتر از مقاله حقوقی دینا، مدارک لازم برای شکایت از گرانفروشی، مورد بررسی و توضیح، قرار گرفته است. این مدارک، عبارتند از:

اقرارنامه

استشهادیه از شهودی که حاضر به شهادت حضوری نیز هستند.

اسناد پرداخت

هرگونه سند و مدرکی که دال بر گرانفروشی است، اعم از رسید، فاکتور، پیامک، عکس، فیلم و…

 

به تبع افزایش فروش اجناس از طریق پیج های اینستاگرامی در قالب آنلاین شاپ و فروشگاه اینترنتی، مشکلات حقوقی بسیاری، برای فروشندگان و خریداران، ایجاد گردیده و همین امر، ضرورت اطلاع از نحوه و مراحل شکایت از خرید اینترنتی اینستاگرام را ایجاب می نماید. علاقمندان به کسب اطلاع در این باره می توانند، مقاله پیشنهادی در لینک بیشتر بخوانید را مطالعه کنند.

 

سامانه شکایت از گرانفروشی

در توضیح سامانه شکایت از گرانفروشی، باید گفت، سامانه و سایت اصلی شکایت از گرانفروشی، سایت میز خدمت الکترونیک سازمان تعزیرات حکومتی، به آدرس tazirat135.ir می باشد اما، از آنجا که امکان گزارش و شکایت از گرانفروشی، به سایر نهادها، نظیر وزارت صنعت، معدن و تجارت، همچنین، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، نیز وجود دارد، سامانه این دو نهاد را نیز می توان، به عنوان سایت و سامانه شکایت از گرانفروشی، معرفی کرد.

 

 

متقاضیانی که قصد گزارش و شکایت از گرانفروشی، نزد وزارت صنعت، معدن و تجارت را دارند، باید به آدرس samt.124.ir و متقاضیانی که قصد گزارش و شکایت از گرانفروشی، نزد سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان را دارند، باید به آدرس cppo.mimt.gov.ir، مراجعه کنند.

 

 

شایان ذکر است، هر دو نهاد مذکور در پاراگراف قبل، یعنی وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، در نهایت، گزارش و شکایت از گران فروشی را به سازمان تعزیرات حکومتی، اطلاع رسانی خواهند کرد.

 

مرجع صالح رسیدگی به شکایت از گران فروشی

سازمان تعزیرات حکومتی، مرجع رسیدگی به تخلفات اصناف و گران فروشی های مربوط به بازار و قیمت ها می باشد. تخلفات دیگر علاوه بر گران فروشی در قانون نظام صنفی مشخص شده که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • احتکار
  • تقلب
  • کم فروشی
  • عرضه خارج از شبکه
  • فروش اجباری
  • عدم اجرای ضوابط قیمت گذاری و توزیع
  • عدم درج قیمت و عدم صدور صورتحساب

سازمان تعزیرات حکومتی مسئول رسیدگی به تمام این تخلفات می باشد. در صورت مشاهده یکی از این تخلفات توسط فروشندگان کالا و خدمات می توانید مورد را از طریق سازمان تعزیرات حکومتی، پیگیری نمایید. علاوه بر سازمان تعزیرات حکومتی، قوه قضاییه نیز بر این امور از طریق سازمان بازرسی کل کشور و دادستان ها نظارت دارد.

مسیر هموار دیگری برای رسیدگی به حقوق تضییع شده مشتریان واحدهای صنفی، خریداران کالا و خدمات توسط انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان ارائه شده است. انجمن حمایت از مصرف کنندگان در اداره صنعت، معدن و تجارت قرار دارد و مسئول رسیدگی به شکایات و مسائل مربوط به حقوق مصرف کنندگان است. این انجمن با توجه به شکایت مطرح شده باید موضوع را به نهاد بازرسی اداره صنعت اعلام کند. در نهایت شکایت از طریق این انجمن یا سازمان تعزیرات حکومتی پیگیری و رسیدگی خواهد شد.

 

ثبت اینترنتی شکایت از گرانفروشی

ثبت اینترنتی شکایت از گرانفروشی رستوران، سوپرمارکت، مغازه و…، مستلزم مراجعه به سایت یکی از نهادهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان تعزیرات حکومتی، می باشد.

 

 

همانطور که در تیترهای پیشین نیز ذکر شد، مرجع اصلی رسیدگی به شکایت از گرانفروشی، سازمان تعزیرات حکومتی است و از این رو، در ابتدا، ثبت شکایت اینترنتی از گرانفروشی، در سامانه سازمان تعزیرات، مورد بررسی قرار خواهد گرفت و پس از آن، راهنمای تصویری ثبت شکایت اینترنتی از گرانفروشی، در سامانه وزارت صنعت، معدن و تجارت و سامانه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، ارائه خواهد گردید.

 

در ابتدا، متقاضی باید، آدرس میز خدمت الکترونیک سازمان تعزیرات حکومتی، یعنی tazirat135.ir را در مرورگر سیستم یا تلفن همراه خود، جستجو نماید تا به صفحه ای مشابه تصویر زیر، هدایت شود و سپس، برروی گزینه “ثبت شکواییه“، کلیک کند.

در این مرحله، فرد باید، نام کاربری و رمز عبور خود در سایت سازمان تعزیرات حکومتی را در کادرهای مربوطه، وارد کرده تا به پورتال خود، هدایت گردد. (امکان ورود به پورتال شخصی در سایت تعزیرات، از طریق سایت دولت من نیز وجود دارد.) شایان ذکر است، افرادی که از حساب کاربری در سایت سازمان تعزیرات حکومتی، برخوردار نیستند، ابتدا باید، نسبت به ثبت نام در سامانه، اقدام نمایند.

در این مرحله، فرد باید، برروی گزینه “ثبت” در فیلد شکواییه، کلیک کند.

در این گام، شخص باید، متن نمایش داده را مطالعه کرده و برروی گزینه “قبول”، کلیک کند.

در این مرحله، فرد باید، اطلاعات مربوط به استان، شهرستان و موضوع شکایت را مشخص نموده و برروی فیلد مرتبط با “نوع کالا”، کلیک کند.

در این قسمت، فرد باید، نوع کالایی که در آن، گرانفروشی صورت گرفته را مشخص کرده و به ترتیب، برروی گزینه اطلاعات شاکی، اطلاعات متهم و مدارک شکواییه، کلیک نماید و اطلاعات مربوط به آن ها را تکمیل کند.

پس از درج تمامی اطلاعات مورد نیاز و بارگذاری مدارک لازم در مراحل قبلی، فرد باید، تیک مربوط به “موارد مندرج در شکواییه مورد تایید می باشد” را زده و پس از درج کد امنیتی در کادر مربوطه، برروی عبارت “ثبت شکواییه”، کلیک کند.

بدین ترتیب، شکایت از گرانفروشی، در سایت سازمان تعزیرات حکومتی، ثبت خواهد شد و شاکی می تواند، با مراجعه به همین سامانه و کلیک برروی گزینه مربوط به پیگیری شکواییه، وضعیت رسیدگی به شکایت خود از گرانفروشی را پیگیری و استعلام نماید.

برای این امر، فرد باید، آدرس samt.124.ir را در مرورگر سیستم یا تلفن همراه خود، جستجو نماید و پس از هدایت شدن به صفحه ای مشابه تصویر زیر، برروی گزینه “ثبت شکایت“، کلیک کند.

در این مرحله، فرد باید، با درج جمع اعداد نمایش داده شده در تصویر، مرحله اعتبار سنجی را پشت سر بگذارد.

پس از آن، فرد باید، اطلاعات واحد اقتصادی، تخلفات، اطلاعات شاکی و ضمائم و مدارک را در کادرهای مربوطه درج و بارگذاری کرده و ثبت شکایت اینترنتی خود از گرانفروشی را به اتمام برساند. شایان ذکر است، امکان پیگیری شکایت ثبت شده، از طریق همین سایت، وجود دارد.

برای این امر، فرد باید به آدرس cppo.mimt.gov.ir، مراجعه کرده و از قسمت پایین صفحه، برروی گزینه “شکایات مردمی، ویژه کالا و خدمات”، کلیک کند.

در این مرحله، فرد باید، شرایط شکایت را مطالعه کرده و در پاراگراف های انتهایی صفحه، برروی گزینه آبی رنگ “پورتال سازمان حمایت”، کلیک کند.

در این مرحله، فرد باید نام کاربری و رمز عبور خود را در کادرهای مربوطه، درج نماید تا به پورتال خود، هدایت شود.

در مراحل بعدی، فرد باید، از قسمت مربوط به ثبت شکایت و گزارش گرانفروشی، شکایت و گزارش خود را ثبت کرده و از سازمان حمایت، تقاضای رسیدگی و پیگیری لازم را داشته باشد. در ادامه، شماره تلفن شکایت از گرانفروشی و گزارش به تعزیرات، ارائه خواهد شد.

گران فروشی تعزیرات حکومتی

گران فروشی تعزیرات حکومتی

شماره تلفن شکایت از گرانفروشی و گزارش به تعزیرات

از جمله پرسش هایی که از سوی اغلب شهروندان، در خصوص شکایت از گران فروشی، مطرح می گردند، مبنی بر این است که تلفن شکایت از سوپرمارکت و تلفن شکایت از مغازه دار و رستوران در خصوص گرانفروشی چیست و آیا، سامانه ای تلفنی برای شکایت از گرانفروشی وجود دارد یا خیر؟

 

 

در پاسخ به پرسش های مذکور باید گفت، بله سازمان تعزیرات حکومتی و وزارت صنعت و معدن و تجارت، در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان، شماره تلفن های مخصوصی را برای گزارش و شکایت از گرانفروشی، پیش بینی و تعبیه نموده اند.

 

 

شماره تلفن شکایت از گرانفروشی و گزارش به تعزیرات، ۱۳۵ و شماره تلفن شکایت از گرانفروشی و گزارش به وزارت صنعت، معدن و تجارت، ۱۲۴ می باشد. شایان ذکر است، پیگیری شکایتی که به صورت تلفنی ثبت گردیده، از طریق تماس تلفنی با شماره های مذکور، ممکن و میسر است

گران فروشی تعزیرات حکومتی

سوالات متداول

 

1- روش های شکایت از گرانفروشی کدامند؟

شکایت از گرانفروشی کالا و خدمات، به سه صورت تلفنی، حضوری و اینترنتی، در نزد نهادهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان تعزیرات حکومتی، قابل انجام می باشد و جزئیات این امر در متن مقاله، آمده است.

 

2- مدارک لازم برای شکایت از گرانفروشی کدامند؟

ازجمله مدارک لازم برای شکایت از گرانفروشی، می توان به اقرارنامه، استشهادیه، فاکتور خرید، رسید و هر امری که مثبت گرانفروشی باشد، اشاره کرد که جزئیات این امر در متن مقاله، آمده است.

 

3- شماره تلفن شکایت از گرانفروشی و گزارش به تعزیرات چیست؟

135، شماره تلفن شکایت از گرانفروشی و گزارش به تعزیرات می باشد که جزئیات این امر در متن مقاله، ارائه شده است.
جهت اطلاعات بیشتر در بخش تماس با ما در ارتباط باشید
Rate this post

تعزیرات

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها